01 jaanuar, 2011

Kuidas sattuda juhuslikult kõige coolimasse baari, mida sa oma elus näinud oled?



Retsept: võta 2 cl eesti tüdrukuid, 1 cl islandi ja 1 cl hollandi poisse, loksuta neid kohe - kohe kokkukukkuvas ja ilma igasuguse valgustuseta tuktukiga mööda Kampoti nimelise linna öiseid pimedaid tontlikke tänavaid ja metsatukki, lase reisijatel vahepeal tuktuki tagant lükata, et see mäest üles jaksaks ronida ja anna kaasa paar purki kohalikku õlu, et ikka ülilõbus oleks - nii võib juhtuda, et leiad end lõpuks ühest kõige stiilsemast hipibaarist, kus iial käinud oled.  

Baari ukse taga on kümneid erinevaid jalanõusid, sest baaris on kõik paljajalu, mängib kõige coolim muusika, mida kuulnud oled ja poolkiilaks aetud peaga noor hipitüdruk laulab ilusal häälel kaasa. Kokku on sattunud kõige stiilipuhtamad ja ilusamad backpackerid kogu maailmast - tüdukud kõige ägedamad hipid, keda näinud oled ja poisid justkui stiilikataloogist välja astunud - detailideni viimistletud, noored, vabameelsed ja kulmudeni seksapiilsed. Nii istudki ja naudid lummatult seda suurepärast vibe´i, mis sellel kohal sajaga olemas on, ja imetled salaja ühe hipipoisi kõige ilusamaid silmi, mida oma elus näinud oled.




Võib vaid arvata, kui paljud armuseiklused sealses vabameelses õhkkonnas ja romantilise dorm-room´i pimeduses alguse saavad, et siis järgmisel päeval taas lõppeda, kuna igaühel on taas vaja oma rada minna.

Põnevaid kohti, vingeid avastusi ja kirglikke seiklusi teilegi uueks aastaks!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar